Снимка: burgasinfo.com.Нямам никакъв спомен, губят ми се дни и часове. Споменът

...
Снимка: burgasinfo.com.Нямам никакъв спомен, губят ми се дни и часове. Споменът
Коментари Харесай

Стрелецът от Свети Влас получи амнезия в съда

Снимка: burgasinfo.com.

Нямам никакъв спомен, губят ми се дни и часове. Споменът ми е към този момент в болничното заведение. Това сподели едва-едва в залата на Окръжния съд в Бургас стрелецът от Свети Влас Кирил Атанасов.

В момента тече правосъдното съвещание, на което би трябвало да бъде избрана мярката му за неотклонение. Припомняме, че на 8-ми май той стреля с газов револвер по някогашната си другарка Лили в супермаркет в Свети Влас, пише burgasinfo.com.

 
Прокурор Червеняков настоя през днешния ден той да остане под стража, защото има обосовано съмнение, че има заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Боеприпасите за газовия револвер могат да доведат до гибел, в случай че са изстреляни от по-малко от метър. Цевта а револвера е била очти до главата на потърпевшата, след което е последвал изстрел. Това показвало желанията на Кирил, че са предумишлени, като се имат поради и заканите преди този момент.
 
 Адвокат Стоян Иванов пък уточни, че в интерес на Кирил е това, че има трудов контракт, сегашен адрес, както и че е оправдан. „ Считам, че е налице ниска степен на социална заплаха. Събраните доказателства не сочат за данни за осъществено закононарушение ", добави той. Използваните муниции нямали за цел да убиват, а да провокират краткотрайна нерешителност и безпокойствие.

Той уточни, че макар, че обвиненият се е опитал да се самоубие, е провокирал единствено краткотрайна контузия на мозъка. 
„ Мярката задържане под стража не е съобразена с моментното му положение. “, сподели той.

Адвокат Иванов изиска домакински арест, който Кирил да изтърпява на адрес в Несебър или да бъде пуснат под парична гаранция. Той работел на бетоновия възел в морския град.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР